Street Fighter 6 Güncelleme 1.007, Jamie'ye Düzenlemeler Getiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Street Fighter 6 Güncelleme 1.007, Jamie'ye Düzenlemeler Getiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
15 Kasım SF6 güncelleme yama notlarındaki yenilikleri öğrenmek için okumaya devam edin

Street Fighter 6 Güncelleme 1 Bu ayın başlarında aldığımız son güncelleme, burada kontrol edebileceğiniz hata düzeltmeleri ve yeni öğeler içeriyordu
– Buckler’s Boot Camp yardımcı sitesine kaydolamayacak veya oturum açamayacaksınız


Street Fighter 6 güncellemesi 1

Jamie
Overdrive Tenshin (→↘↓↙←+2 Vuruş)
Jamie’nin sersemlemiş bir rakibe Overdrive Tenshin ile vurması ancak bir takip saldırısı gerçekleştirmemesi durumunda rakibin Tükenmişlik durumunun devam etmesi sorunu düzeltildi
– Bakım sırasında Street Fighter 6’ya hesap bağlayamazsınız

Kaynak: sokak dövüşçüsü



oyun-6

Gördüğünüz gibi bakım yaklaşık üç saat sürecek 007 artık son nesil ve mevcut nesil platformlarda çıktı ve bu, Jamie’ye diğer ince ayarların yanı sıra ayarlamalar getiren küçük bir yama Yama notlarının yakında hazır olmasını bekleyin! Bu çıktıktan sonra, bir güncelleme yoluyla buraya yansıdığını göreceksiniz

Yamanın yanı sıra bakım da bugün başlatıldı ve programın tamamı aşağıda yer alıyor Ayrıca, daha önce oturum açtıysanız Buckler’s Boot Camp sitesindeki ayarları değiştiremezsiniz çünkü ayarlara erişmek için tekrar oturum açmanız gerekecektir

Bakım periyodu:

15 Kasım Çarşamba 12:30 – 15:30 JST
14 Kasım Salı 19:30 – 22:30 PST
15 Kasım Çarşamba 03:30 – 06:30 UTC

Bakım Etkisi

– Oturum açmanızı gerektiren Street Fighter 6 içeriğine erişemeyeceksiniz 007 Yama Notları | 15 Kasım SF6 Güncelleme Yama Notları:

Savaş Düzenlemeleri
İstenmeyen davranışı düzeltmek için ayarlamalar yapıldı