Fortnite Big Bang canlı etkinliği duyuruldu ve oyun için 'yeni bir başlangıç' olacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Fortnite Big Bang canlı etkinliği duyuruldu ve oyun için 'yeni bir başlangıç' olacak - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Fortnite oyuncular bundan önce bir tweet sayesinde canlı bir etkinliğin duyurulması için hazırlanıyorlardı son yaş sınırı kısıtlamaları üzerindeki tepkiyi ele almak Bazı Yaratıcı mod adalarındaki kozmetiklere uygulanır

Bilmeyenler için canlı etkinlikler Fortnite Tarihsel olarak, devam eden hikayeye bağlanan şekillerde maçlarda meydana gelen gösteriler olmuştur Oyuncular değişikliğin 3 Aralık’tan itibaren yayınlanmasını bekleyebilirler

Etkinlik başlamadan önce Epic yapımı deneyimler devre dışı bırakılacak Fortnite 2 Aralık’ta 12:00 ET / 09:00 PT / 17:00 GMT / 04:00 AEDT’de; bu nedenle, geçici olarak kullanılamayacak hale gelmeden önce bunlardan en iyi şekilde yararlandığınızdan emin olun Fortnite Bizi izlemeye devam edin; Sana haber vereceğiz Örneğin büyük bir oyun içi etkinlik için uygulamaya koymayı umduğumuz birkaç yeni seçenek üzerinde çalışıyoruz aşınma önceden çözüldü

Epic Games resmen duyurdu Fortnite‘in bir sonraki canlı etkinliği: The Big Bang 19 Kasım Pazar günü, Fortnite hesap şunu yazdı: “Vay canına, derecelendirme güncellemesiyle birlikte kozmetik planımız amacına ulaşamadı

bir haber postalamak üzerinde Fortnite blog, etkinliğin 2 Aralık’ta 14:00 ET / 11:00 PT / 19:00 GMT / 06:00 AEDT saatleri arasında oynanabileceğini ve bundan yarım saat önce Keşfet ekranındaki Battle Royale döşemesinde keşfedilebileceğini, böylece istediğiniz kozmetik ürünleri alabileceğinizi belirtiyor

Aksi takdirde Epic, etkinliğin yanıp sönen ışıkları nedeniyle ışığa duyarlılık uyarısı da yayınladı, bu yüzden yüklemeden önce bunu aklınızda bulundurun Oyunun 2 Aralık’ta başlaması planlanıyor

Bazı yıldızların peşinde Kara Cuma oyun fırsatları? En iyiler derlememize göz atmayı unutmayın Kara Cuma video oyunu fırsatları 2023’ün dev oyunlarında muazzam indirimler için Dört oyuncuya kadar olan gruplar bu deneyimi birlikte deneyimleyebilecek ” Sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter), resmi Fortnite hesap bu konuyu biraz detaylandırdı ve şunu belirtti “Unutulmaz olay”, “bildiğiniz her şeyin gelişmesi” olacak ve sonuçlanmadan önce, aynı zamanda “unutulmaz bir açıklama” da içerecek Sonuncusu, geçen yıl Aralık ayı başlarında Üçüncü Bölüm: Dördüncü Sezon’un sonunda gerçekleşen ‘Kırılma’ olarak adlandırıldı Bu şu şekilde sonuçlandı: Fortnite ada patlıyor, bu yüzden en hafif tabirle oldukça şiddetliydi ”

Bugün erken saatlerde Epic duyuruldu “uzun vadeli bir çözüm buluncaya kadar” bu geçişin oyun içi kozmetiklerin çoğu için devre dışı bırakılacağını söyledi

The Big Bang’e gelince, Epic henüz oyuncuların bundan tam olarak ne bekleyebileceklerini belirtmedi ancak “yeni bir başlangıcı işaret ettiği” yönünde alay ediliyor